• 3d echo in emmen
  • echo

De kosten van een echo

De tarieven zijn als volgt:

  • Kort maar Krachtig: 60 euro
  • Uitgebreide Echo : 80 euro
  • Exclusieve Echo: 95 euro
  • Geslachtsbepaling: 40 euro
  • Standaard echo: 40 euro

INvision biedt de volgende diensten aan:

Kort maar Krachtig

Deze echo duurt ongeveer 15 minuten en is geschikt voor elke zwangerschapsduur of voor bijvoorbeeld een geslachtsbepaling. De echo zal in 2D en 3/4D worden uitgevoerd! U krijgt 3 zwart – wit foto’s mee inclusief DVD opname.

Kosten: 60,- euro inclusief btw.

Uitgebreide Echo

In een sessie van ongeveer 20 minuten krijgt u prachtige beelden te zien van de baby in 2 en 3/4D! Deze echo is heel geschikt voor de periode tussen 20 en 30 weken. Naast vingertjes en teentjes tellen zullen we bijvoorbeeld ook een gewichtsschatting van uw kindje maken.We nemen uitgebreid de tijd! U krijgt 5 glossy zwart-wit foto’s mee en een opname van de beelden op DVD.

Kosten: 80,- euro inclusief btw.

Exclusieve Echo

Een echo met alles er op en eraan? Dat is de exclusieve echo! U krijgt gedurende een half uur ruim de tijd om zoveel mogelijk van uw kindje te zien in zowel 2D als 3/4D. U komt te weten hoe zwaar uw kindje ongeveer is, maar ook kunt u uitgebreid kennis maken met de mogelijkheden die de moderne techniek ons biedt: hoe ziet de doorbloeding van bijvoorbeeld het hartje en de navelstreng eruit met kleur? Daarnaast ontvangt u een hele serie zwart-wit foto’s, 2 kleurenfoto’s om gelijk in te lijsten en een opname van de beelden op DVD.

Kosten: 95,- euro inclusief btw.

Geslachtsbepaling

Vanaf 16 weken en 4 dagen is het geslachtsorgaan van de baby zo ver ontwikkeld dat je kunt zien of je kindje een jongen of een meisje is. Dus als je niet kunt wachten op de 20 weken echo, kies dan voor deze geslachtsbepalende echo. De echo is in 2D en zonder DVD. Je krijgt 3 foto’s mee.

Kosten: 40,- euro inclusief btw. 

Standaard echo

Als je gewoon even wilt weten hoe het gaat met het kindje in je buik, of als je even wilt of alles nog goed is, dan is het ook mogelijk een standaard echo te laten maken. De echo duurt 10-15 minuten. Je krijgt 2 foto’s mee. Geen poes-pas, maar wel duidelijkheid!

Kosten: 40,- euro inclusief btw.

2D echo

2D echo

3D echo

3D echo